Det börjar närma sig...

På onsdag är det bara en enda vecka kvar tills jag ligger på operationsbordet. Det innebär alltså att det idag är 10 dagar innan det är dags att säga hejdå till familjen, för att på egen hand göra min livs förändring. Känslorna är likt en karusell, otroligt växlande och blandade med både rädsla, glädje och längtan. Vill bara ha det överstökat, lixom.
Jag har fått åka in akut för något som troligtvis är gallanfall. Utredning ska ske framöver i form av ett ultraljud. Värsta känslan någonsin! Fick en spruta i skinkan och voltaren utskrivet. Kan bero på att jag endast ätit Modifast i 5 veckor! Herregud vad tiden går snabbt....
Jag väger nu ca 77,3 kg. Vägde som sagt 84 kg när jag var på bedömningssamtalet för 5 veckor sedan. Känns toppen att redan nu ha påbörjat viktminskningen.... längtar. Åh vad jag längtar, tills allt är klart.... 10 dagar kvar.. måtte det gå fort... fort...

Less

Det här med flyt börjar ta ut sig... jag är inte alls lika sugen på drinkarna som jag var från början. Vattnet har jag också slarvat med. Men, nu är det "bara" 3 veckor kvar. På onsdag 3 veckor från nu, så ligger jag snart på operationsbordet. Längtar som tusan!
Lyckades få tag i 3 paket Modifast med chokladsmak och 1 pkt med chokladpudding för endast 42 kr styck! Det var en tjej i ett forum som sålde sina överblivna paket - eftersom hon fick en återbudstid. Så, nu har jag så jag klarar mig ett tag till. Puh! Tack snälla.

Resultat efter 3 veckors flyt

Fy vad kass jag känner mig! Gick endast ner -0,4 kg denna veckan. HUR ÄR DET MÖJLIGT????? Jag fuskar ju inte ett smack! Så himla deprimerande och jag har god lust att lägga ner skiten......
Hur som helst så har det redan gått 3 veckor - TRE VECKOR! - sedan jag började flyta. Sjukt vad snabbt tiden går. Jag har gått ner totalt -3,8 kg och väger nu 78,2 kg but naked. Jag får ju max väga 80 kg med kläder på operationsdagen, så det har jag ju redan fixat. Men..... ändå. Varför går jag inte ner mer / vecka???
På onsdag är det exakt 3 veckor kvar tills jag opereras. Börjar bli nervös. Men, det kommer absolut bli det bästa. Det är jag helt övertygad om - innerst inne.

Konstigt & en rolig grej

Aleris kunde inte hjälpa mig med läkarintyg, utan sa att det brukar ändå gå att boka. Antar jag får testa ringa igen och hålla tummarna för att någon annan svarar :p För visst är det konstigt vilken olik hjälp man får, beroende på vem som svarar i andra luren? Vissa kan hjälpa till med ALLT - andra ingenting.
Jag är trött idag. Mina barn har levt rövare hela natten i princip. Sen hade jag prov i morse (läser till usk) och nu ska jag strax till jobbet. Jobbar till 19.15 ikväll. Fullt ös.
En rolig grej var i alla fall att jag ställde mig på vågen precis och MED kläder (jeans, linne, tröja o strumpor) så visade vågen 79,8 kg! Hurra. Jag som max får väga 80 kg på operationsdagen. Har inte vägt mig med kläder innan, men på bedömningsmötet vägde jag ju 84,6 kg med kläder. Känns som att det ändå går åt rätt håll då ju :D

Samtal till Aleris

I morgon ska jag ringa till Aleris och se om jag inte kan få ett läkarintyg skickat till mig. I "mappen" vi fick på bedömningen fanns bara recept och patientinfo, som vem som helst kan skriva ut från datorn.

Jag behöver nämligen ett läkarintyg för att kunna boka bussen som tar mig från Blekinges lasarett till Kristianstad. Både dit och hem. Har nämligen diskuterat det hela med sambon och det blir nog det allra bästa att jag ändå åker buss. Den är helt gratis och att åka fram och tillbaka till Kristianstad (enkel resa tar ca 1,5 timme) med två små barn känns inte alls varken roligt eller schysst. Så, håll tummarna för att de kan skicka ett läkarintyg :)

Nja, inte sådär jättebra resultat ju :(

Suck. Här har man kämpat på med flytet en vecka till och så visar vågen bara -0,9 kg. Tungt! Kan det ha och göra med mensen mån tro? Jaja, hur som helst får jag väl vara glad över ett minus i alla fall. Så, efter 2 veckors flyt (med nåt enstaka nyttigt fusk) så har jag gått ner 3,4 kg. Nöjd? Nja..
Men om man slår ut det så blir det ju faktiskt minus 1,7 kg i veckan - och det är ju kanon! Bra vill vara bättre, heter det ju. Men, jag kämpar vidare och hoppas på bättre (mer!) resultat minus nästa måndag istället. Hejja!

Modifast: Kaffesmak

Har precis premiärdruckit en Modifast med Kaffesmak. Den smakade faktiskt också fantastiskt gott! Jag hade iskallt vatten och is i min :) Mums. Har bara fått i mig 3 st modifast idag, jag ska ju dricka 4 st, men.. det har helt enkelt inte hunnits med. Dessutom har det inte funnits nån hunger (?) Konstigt, men kroppen har väl vant sig antar jag...?
Så har helgen flugit förbi i en rasande fart och i morgonbitti är det dags att ställa sig på vågen igen. Denna veckan började med mens, som nu börjar finna sitt slut. Finaly! Hoppas bara inte den påverkar på vågresultatet imorrn. För då bli jag lack! ;)

Modifast Chokladpudding

Beställde ju hem Modifast nyhet; Chokladpudding. Och igår var det premiärdags!
Det gäller att vispa/shaka chokladpuddingen fort, för den stelnar snabbt! Smaken är underbar och konsistensen också. Men, nästa gång ska jag testa ha i 2,5 dl vatten istället för bara 2 dl. För, den var i tjockaste lagret. Man blir otroligt mätt (!) och det är nästan så jag inte orkade hela.
Men, jag rekomenderar den varmt till alla som normalt gillar Ekströms chokladpudding. Näst intill exakt samma smak! :)

Resultat av 2 täta graviditeter och flera års jojobantning

Här ovan väger jag som mest. Kring 100 kg skulle ja kunna tro...
Här är jag nere på ca 68 kg.... resultatet på magen, efter 2 täta graviditeter och en massa års jojobantning:
Usch :( :( :( Nu väger jag som sagt 79 kg. Mitt problem är inte ATT GÅ NER i vikt. Det fixar jag. Problemet jag har är att INTE GÅ UPP igen! Det är där som operationen kommer in.
Jag "ska" dessutom väga ca 50-55 kg till min längd. Det klarar jag aldrig gå ner på egen hand.... :/

Kaffe & Chokladpudding

Japp. Nu är ett paket KAFFE och ett paket CHOKLADPUDDING hemklickat. Måste ha lite variation! Har bara choklad, har testat vaniljsmaken också och det var ingenting för mig! Det är det ju inte i vanliga fall heller iofs...
Chokladpuddingen får ju en annan konsistens och kan ätas med sked. Det ser jag fram emot!
Lite helg-lyx till fredagsmyset kanske? :)

Viktmål, check!

Igår fuskade jag. Jag åt en grov smörgås med en blandning på. Blandningen var en röra av två kokta ägg, tonfisk i vatten, lite creme fraishe och en liten klick majonäs. Salt och svartpeppar. Helt fantastiskt gott!! Till saken hör också att jag bara hade hunnit äta TVÅ (ska ju äta 4) shaker på hela dagen. Och så en massa vatten. När jag kom hem från jobbet vid 19.30 var jag dödshungrig!
Vaknade i morse med enorm skuldkänsla. Var bara tvungen att ställa mig på vågen.... som stannade på 79,5 kg !!! MED smörgås i magen. Wihoo. Jag har nu nått "målvikten" jag har inför operationen. Kanonbra ju! Därmed är det inte sagt att jag ska börja äta fullt ut, några kg till är ju bra om jag går ner, men nåt enstaka - nyttigt - mål kan jag ju faktiskt unna mig numera. Härligt! Jag har verkligen saknat att TUGGA....